Om os

Hvem er
Marketing Digital ?

Vi er et team af digitale nørder, specialister og eksperter, der brænder for at skabe værdi for alle typer virksomheder.

Vi arbejder med det digitale univers. Hos os behøver digital marketing ikke være dyrt, for at være godt. Vi mener, at alle skal kunne være med – både enkeltmandsvirksomheden og de lidt større virksomheder.

Virksomheden er grundlagt af mennesker, der gennem mange års erfaring med forskellige brancher og virksomheder, forstår at sammensætte det rette marketingmix til din virksomhed. Vi sætter os ind i virksomheden, lære at forstå, for at kunne rådgive korrekt.

Vi lever af tilfredse kunder. Hvis ikke vi kunne stille vores kunder tilfredse, så havde vi ingen forretning at drive, derfor går vi også ind for nærværende service og stærke relationer til vores kunder. Og selvfølgelig binder man IKKE tilfredse kunder, på lange kontrakter.

Lidt personligt om os

Lidt mere om os kunne være det faktum at vi er lige mange mænd og kvinder. Vi elsker plat humor og at brainstorme gode idéer til vores kunder. Vi er ikke et stort bureau, så vores kunder drukner ikke i mængden. Her sker der noget og det er vi stolte af.

Tag et kig på hvad vi kan tilbyde dig og din drøm.