PRESSEMEDDELELSE:

Ansvarlig.dk og MarketingDigital samles i et stærkt fællesskab

Ansvarlig.dk og MarketingDigital samles i et stærkt fællesskab

Det bedste fra to verdener. Ansvarlig.dk kommer med en stor drifts og udviklings erfaring, der med MarketingDigital’s digitale kompetencer, får en ny og stærk platform.

Formålet med den fælles platform er, at styrke og fortsat skabe helstøbte og udviklende løsninger, med et stærkt digitalt fundament. MarketingDigital overtager Ansvarlig.dk og ejes og ledes til daglig af CEO, Dennis Paaske.

Ansvarlig.dk der har specialiseret sig i drift, vedligehold og udvikling af websites/webshops, bliver fremadrettet en integreret del af MarketingDigital, hvor der kan tilbydes digital marketing, der kan understøtte kundernes videre rejse, i den digitale verden.

Disse synergieffekter kommer til at smitte positivt af, på virksomhedens kunder fremadrettet. Teamet bag de to virksomheder kender hinanden og har igennem processen med overtagelsen, arbejdet tæt sammen. Dette samarbejde vil for fremtiden forstærke kompetencerne internt og udviklingen af kunderne endnu bedre. Der vil for fremtiden kunne ydes “full service” på alle digitale løsninger.

For yderligere spørgsmål, kontakt venligst CEO, Dennis Paaske på tlf. 60 60 50 89.